Skeiv debattsøndag og workshop

FRI Oslo og Akershus og Lesbians After Work setter kvinners seksualitet på agendaen søndag 22. april.

Publisert

FRI Oslo og Akershus og LAW - Lesbians After Work inviterer til Strap-on jentesexdebatt og workshop søndag 22. april i Langhuset på SALT Art – Music i Oslo.

Lene Wikander, Camara Lundestad Joof, Kaja Glenne Lund, Monica Aasen og Hanne Grasmo og er med i panelet som blant annet skal diskutere strap-on sex mellom kvinner.

– Jeg gleder meg til å høre et stjernelag av et panel snakke åpent og fritt om kvinners seksualitet. Dette er tema som sjeldent alene har fullt fokus, sier Brita Brekke, styreleder i FRI OA.

Initiativet kommer fra FRI OAs aktivitetsgruppe LAW, Lesbians After Work.

– Debatten er veldig velkommen. Vi trenger åpne fora der kvinner kan snakke om sex på egne premisser, sier Brekke.

LAW er en aktivitetsgruppe i FRI OA som lager sosiale treff for lesber og andre kvinner som er interessert i kvinner. Initiativtaker til arrangementet er Nadja Weckström.

– Vi ønsker å få med så mange som mulig på våre arrangement. Vi håper på mer deltakelse året rundt, sier Weckström.

Lek med kjønnsroller i senga

Hvordan ser en bra strap-on ut? Har alle lesber strap-on sex? Fungerer virkelig strapless dildoer og hva gjør jeg feil, strappen bare sklir ut? Hvordan sier jeg egentlig ifra om hvordan jeg liker det? Under denne debatten utforskers disse spørsmålene og du får svar.

Lene Wikander, Monica Aasen, Kaja Glenne Lund, Camara Lundestad Joof og Hanne Grasmo i panelet møtes på Salt i Oslo søndag 22. april klokken 12. ‎

Susanne Demou Øvergaard i Skeiv Verden styrer ordet i samtalen som er åpen for alle som definerer seg som kvinner og ikke-binære.

– Strap er gøy, særlig fordi det gir deg mulighet til å leke med kjønnsroller i senga på en veldig fysisk og visuell måte. Ingenting er som å knulle ei dame med en stroppeløs strap med innebygd, vibrerende egg over klitten for å få orden på kjønnsbalansen, sier debattdeltaker Lene Wikander.

Gjør det sjøl!

Etter debatten kl. 14.30 blir det workshop hvor du lærer å lage din egen strap-on harness. Arrangementet er for alle kvinner som har sex med kvinner og ledes av Kaja Glenne Lund.

– Jeg har holdt mange av disse workshopene siden 2010, sier Kaja Glenne Lund, som til daglig jobber som lysdesigner.

– Jeg har også jobbet mye med resirkulererte sykkelslanger til harnesser, lommebøker, kortholdere eller smykker. Men i denne workshopen bruker vi kun ubrukt materiale.

Det er begrenset med plasser på workshopen, så påmelding er påkrevd. For påmelding og informasjon om pris, sjekk her: Skeiv debatt: Strap-on jentesex og workshop

Skeiv debatt: Strap-on jentesex og workshop, søndag 22. april kl. 11.30, SALT Art – Music, Langhuset, Langkaja 1 (fem minutters gange fra Oslo S)