Nettverksstjerna Jeffree Star tiltrekker seg like mye hat som kjærlighet med sitt androgyne vesen.
Jeffree Star er en av de mest berømte karakterene som opererer på nettet. Du er kanskje en av de utallige millioner som har besøkt MySpace-siden hans? Star er en skamløs og selvopptatt bitch som vet å utnytte de digitale sosiale nettverkene, men så kaller han også seg selv for «Queen of the Internet».

Karrieren startet mens han ennå gikk på high school. Der sjokkerte han med det ene antrekket mer outrert enn det andre. Som sønn av en tidligere modell visste han hvilke strenger han skulle spille på, og med falsk legitimasjon i baklomma var nattklubbene i Los Angeles fort innen rekkevidde. Det tok ikke lang tid før han kunne skilte med make up-oppdrag for stjerner som Kelly Osborne, Paris Hilton og Nicole Richie. I tillegg var han stadig å se i djboksen på de hippeste klubbene. Men det var etter at han la ut de selvkomponerte låtene «Cunt» og «Straight Boys» på MySpace at snøballen begynte å rulle for unge Jeffree Star.

Etter EP-utgivelsene «Plastic Surgery Slumber Party» og «Cupcakes Taste Like Violence», var Jeffree Star i 2009 aktuell med debutplata «Beauty Killer», en plate Star selv beskrev som «anti-pop star»-musikk.
«Første gang du hører en Jeffree Star-låt føles på en måte som å miste møydommen. Du er ikke helt sikker på om han vil treffe deg igjen, og du blir skikkelig nervøs av det», sier Jeffree Star i et intervju med det amerikanske homomagasinet Out.

I intervjuet snakker han også om stilen sin, og om han er en dragqueen , homo eller noe helt annet …
«Når alt kommer til alt, er jeg opptatt av å uttrykke meg selv. Jeg har ikke løspupper eller parykker, så jeg ser ikke på meg selv som en dragqueen. Jeg vil ikke putte en markelapp på meg selv. Jeg er en fyr, og jeg vil ikke skifte kjønn – mamma fødte meg som gutt – så jeg vil fortsatt være en gutt, og se ut som en jente. Og alle skal faen meg like det!»

Jeffree Star er elsket av mange, og hatet av ennå flere, og det i en alder av 23 unge år. Han har turnert med Peaches, samarbeidet med Larry Tee, designet eget klesmerke og er nå klar for å legge verden for sine høye hæler. Hvordan det går gjenstår og se.

Baksiden av internett-medaljen viser at Andy Warhols spådom om at alle får sine 15 minutter i rampelyset var i overkant lenge. Realiteten er at Jeffree Star kan ende opp som en «has-been» allerede som 24 åring. Men han vil nok bite fra seg en stund til, takket være låter som «Fame & Riches, Rehab Bitches», «Bitch, Please!» og «Love Rhymes With Fuck You», som alle er å finne på «Beauty Killer». En annen låt som også finnes på «Beauty Killer» er lørdagens skeive popfest, «Get Away With Murder».

Jeffree Star «Get Away With Murder»