Boy George er tilbake, sammen med ingen ringere enn Mark Ronson.
«Da jeg skrev «Somebody to Love Me» måtte jeg etter hvert spørre meg selv, ‘prøver jeg egentlig å lage en hyllest til «Do You Really Want to Hurt Me»?», sier Mark Ronson i et intervju med Attitude og forteller om samarbeidet med Boy George. Ronson forteller også at det ikke handlet om å lete frem en av verdens største sangere, men at Boy George var rett person til oppgaven.

Boy George takket gladelig ja til oppgaven.
«Da jet hørte låta first gang synths jet teksten var sexy. Spesielt åpningslinjen: «we are wicked men, looking for buckles to loosen». Og så er det teksten: «I don’t want to see you go/I want somebody to love me». Låta har den melankolske kvaliteten som er riktig for meg», sier Boy George til Attitude.

Mark Ronson & The Business Intl feat Boy George «Somebody to Love Me» er i salg nå.