I dag åpner Pride Park og eventyret kan starte. Få med deg kultur, fest og kunst.
PRIDE PARK

Kl 15.30: Parken åpner
Kl 16: Offisiell åpning ved likestillingsminister Audun Lysbakken
Kl 17.30: Åpning av Kulturteltet
Kl 18: Bokbad om «Mann er da kvinne» med forfatter Marion Arntzen og ekteparet John Jeanette Solstad Remø og Kristin Skorpen.
Kl 20: Melodi Kvasi Grand Prix ledet av Comtesse von Lüderitz
Kl 23: Parken stenger
Kl 01: Housebar stenger
Sted: Rådhusplassen
Pris: Gratis
Aldersgrense: Ingen (20 år i Housebar)

Ungdomsområdet i Pride park
Ungdomsområdet er for deg under 30. Vi har sofaer, kosebinge, konkurranser, søte frivillige, og parade- og button-workshop hele uka.
Kl 15.30: Pimp Your Park. Åpning av Ungdomsområdet.
Kl 17: Singstar
Kl 18: DragRacing
Sted: Rådhusplassen
Arrangør: Skeiv Ungdom, Ungdomstelefonen, Jafnadhr og Skeiv Ungdom Oslo
Pris: Gratis
Aldersgrense: Opp til 30 år

Skeive Kunstnere
Åpning av Skeive Kunstneres utstilling i Kulturteltet.
Skeive Kunstnere har også utstillinger på bibliotekene på Røa, Bjørnholt og Bjerke i hele juni.
Kl 17.30 – 23.
Sted: Pride park, Kulturteltet
Arrangør: Skeive Kunstnere
Pris: Gratis

Gratis rådgivning: Spør LDOs jurist
Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) har en egen stand der vi tilbyr gratis juridisk veiledning i diskrimineringssaker kl 16– 18. I tillegg, ønsker ombudet på denne standen også å samle inn eksempler og erfaringer lhbt-folk har med helsevesenet. LDOs stand er åpent onsdag til fredag kl 15 – 20 og lørdag kl 12 -20.
Sted: Rådhusplassen
Arrangør: Likestillings- og diskrimineringsombudet
Pris: Gratis

ANDRE ARRANGEMENT

Oslo fagottkor «Badmen»
Oslo fagottkor har tradisjonen tro sommershow. Ingrid Bjørnov har i år trådt til side for å la sine høye sko fylles av Norges radiodronning, Kari Slaatsveen. Forestillingen tar nostalgiske og hysteriske tilbakeblikk til 50- og 60-tallet. En tid med streng og faste kjønnsrollemønstre. Menn var menn. Kvinner var kvinner. Men Kari og fagottene ser forbi alt dette. Hva foregikk bak lukkede dører? Var noen ting kanskje mer spennende i mørket? Billetter kr 325 hos
billettservice.no. Kl 18 og kl 21. Chat Noir, Klingenberggata 5

Tau-bondage workshop
Nysgjerrig på taubondage? Wish Oslo arranger tre timers introduksjonskurs i erotisk taubondage. Lær grunnleggende «tie-me-downs» på en effektiv, sensuell og trygg måte. Dette et interaktivt kurs, der alle binder og blir bundet. Ta med matte eller teppe å legge på gulvet. Har du eget tau, så ta det gjerne med det også. Påmelding: smialady@llhoa.no (du får adressen tilsendt på mail). Kl 18 – 21, kr 75, aldersgrense 18 år.

Queerdo-aften
Vi drar en ønskereprise og kjører en ny Queerdo-aften på Cafe Sør. En aften blottet for bløte slagere og stereotyp skeiv musikk. Denne kvelden blir det rock, elektro og indie-pop av dj Frank og dj Bente Talentet. Kl 19. aldersgrense 20 år, Torggata 11.

SO The Kids Are Alright!
Denne dagen dedikeres til alle unge og nyutsprungne lesbiske og homofile. So garanterer høy partyfaktor med en av Oslos beste djs Miss Lady Luck. Ta med deg vennene dine til en kveld du neppe glemmer. Kl 21, gratis, aldersgrense 18 år, Arbeidergata 2