I dag er det hagekonsert på Aksept. Du kan også delta på FCKSHP på Hercules, ungdomsfest på Sub Scene og skeiv stand up på Elsker.

«Alt for Norge»
Under årets Skeive dager viser fotografen Marc Kiska sin utstilling «Alt for Norge» på Vepsebolet i Vika. Marc Kiska har blant annet stilt ut sine bilder under Skeive dager de fire siste årene i Skeive Kunstneres kulturtelt. Vernissage fredag 22. juni kl 18. Utstillingen er åpen fram til 2. juli. Gratis.
Vepsebolet, Løkkeveien 11 (inngang Huitfelds gate)

Årsmøte i SVs homonettverk
SVs homonettverk samles hvert år for årsmøte under Skeive dager. Her diskuterer vi politikk og bestemmer hva vi skal gjøre og mene det neste året. Alle betalende SV-medlemmer har stemmerett. Andre sympatisører og interesserte er hjertelig velkommen. Kl 17 – 19. Gratis.
Akersgata 35

FCKSHP på Hercules sauna
Helseutvalget lager en FCKSHP og gir mulighet til samtaler og spørsmål omkring analsex for menn som har sex med menn. En morsom, spennende og kul workshop om ana(l)tomi, hva og hvorfor det blir som det blir når vi leker med rumpa. FCKSHP gjennomføres av ansatte og frivillige i Helseutvalget. Kl 18 – 20.30. Gratis, aldersgrense 18 år.
Storgata 41

Hagekonsert på Aksept
For 11. gang åpner Aksept, senter for alle berørt av hiv, porten til hagen og inviterer til hagekonsert med flotte artister og god stemning. Kl 19, dørene åpner kl 18. Gratis.
Fagerheimgata 16

Ungdoms-vorspiel
Skeiv Ungdom inviterer til Skeive dager-vorspiel for deg som er er ung. Her kan du ha det gøy i trygge og rusfrie omgivelser. Singer & songwriter Ava og Fatty Sunroad spiller. Yngve Marcussen er konferansier. NB! Øvre aldersgrense er 30 år. Vil du benytte anledningen til å bli medlem i Skeiv Ungdom, kan du tegne medlemskap i døra. Det koster 50 kroner.
Kl 20, gratis for medlemmer/kr 100 for andre.
Sub Scene, Kirkegata 34

Etter Hagekonserten-party på SO
Vi er stolte og glade over å kunne invitere til offisiell etterfest for Hagekonserten på Aksept. Vi støtter deres solidaritetssarbeid og deler derfor kveldens overskudd med Aksepts solidaritetsfond. Under Skeive dager ønsker vi å fokusere på ulike deler av lhbt-miljøet hver kveld. men alle er naturligvis velkomne på SO. Kl 21, gratis, aldersgrense 20 år.
Arbeidergata 2

Skeiv stand-up
Den nye rosévinen av norske skeive komikere, datteren av to lesbiske mødre og en kanadier på Europa-turné står på scenen på Elsker under Skeive dager. Der vil de by på alt fra parodier, livsanskuelser og galgenhumor. Sofie Frøysaa, Ingve Connoly Gran, Nils-Erik Flatø og Daniel Ryan Spaulding ønsker stolte skeive og deres streite venner velkommen! Kl 21, kr 100, aldersgrense 20 år.
Elsker, Kristian IVs gate 7

Mer info: skeivedager.no