Kvinnekveld og Oslo Leather Pride står på programmet i dag. Det gjør også Fire Club Pride Party på Latter.
 

 

Skeive dager fredag 25. juni

Pride Park

Pride Park åpner kl 15.

Skeive Kunstnere i Pride park
Kl 15 – 23: Hva betyr «etnisk» og hva er egentlig «en annen kultur»? Og har dette noe med kjærligheten å gjøre? Kanskje får du noe av svaret i Kulturteltet. Skeive Kunstnere har invitert fire gjesteutstillinger som reflekterer mangfoldet i vår skeive verden:
«Samisk homofili»: dikt og foto ved Kenneth Hætta
«Thailand»: foto ved Rolf Flatmo, Morten Sortodden og Andres Lekanger
«Afra Kenya»: dikt og foto fra organisasjonen Artists For Recognition And Acceptance
«Latino Drag Queen»: foto ved Alejandro Gysling
I Kulturteltet finner du også kollektivutstillingen ”Åpen kunst” med verker av 38 andre kunstnere.

Kl 16 – 18: Filmquiz i damebaren
Som en oppvarming til høstens 20-årsjubileum innbyr Skeive Filmer til filmquiz. La de små grå bryne seg på filmtrivia fra fjernt og nært! Vi lover en underholdende oppvarming til helgens staseligheter, med saftige premier til ham og henne. To til seks personer pr. lag.

Kl 16 – 20: Radio/miniscene ved Housebaren

Kl 18 – 23: Dj i Damebaren

Kl 20 – 22: Hovedteltet
Stena Line presenterer Appearance «The Circus Of Music» med gjesteartister Bosson «One in a Million», Anna «Carola» Werner og The MJ Crew. Appearance og gjesteartistene inviterer deg til et show som hyller musikken gjennom de siste tiår og helt opp til i dag. Her blir det både disco og schlager. Med andre ord, en magisk hyllest av livet, dans kjærlighet og musikk. Og selvsagt framfører de pridelåta «Wonderland».

 Kl 20 – 01: Dj Andrè Moe (Preludium) spiller i Housebaren

Andre arrangementer

Utstilling: Åpen kunst
Åpen kunst er en del av Skeive Kunstneres kollektivutstilling for bildende kunst i forbindelse med Skeive dager. Fire personer fra Skeive kunstnere stiller ut på Bjerke: Marc Kiska, Marianne Strøm, Nils Riedl og Turid K. Steinagard. Kl 10 – 18
Bjerke Deichmanske Bibliotek
Trondheimsveien 275

Utstilling: Åpen kunst
Holmlia Deichmanske Bibliotek, kl 10 – 18
Holmlia sentervei 16

Utstilling: Åpen kunst
Bjørnholt Deichmanske Bibliotek. Utstillere på Bjørnholt er Ida Egeberg, Marianne Strøm, Nils Riedl og Ole Villund. Kl 10 – 16
Slimeveien 17

Utstilling: «Åpen kunst»
Majorstuen Deichmanske Bibliotek, kl 10 – 18
Harald Hårfagres gate 2

Fuckshop – for kvinner som har sex med kvinner

Helseutvalget inviterer til Fuck Shop – en aha opplevelse for nysgjerrige, nybegynnere og erfarne kl 17. Det er lettere å ha det godt med seg selv eller sammen med andre hvis man kjenner kroppen sin. På Fuckshop får vi lære mer om rumpas anatomi, hvordan den fungerer og hva som skjer når det gjelder analsex og nytelse. Workshopen ledes av Walter Heidkampf. Påmelding: Helseutvalgets stand på Rådhusplassen eller Walter@helseutvalget.no
Utviklingshuset, Brynjulf Bulls plass 2, Rådhusplassen

Fuckshop – for menn som har sex med menn
Helseutvalget inviterer til Fuck Shop – en aha opplevelse for nysgjerrige, nybegynnere og erfarne kl 20. Det er lettere å ha det godt med seg selv eller sammen med andre hvis man kjenner kroppen sin. På Fuckshop får vi lære mer om rumpas anatomi, hvordan den fungerer og hva som skjer når det gjelder analsex og nytelse. Påmelding: Helseutvalgets stand på Rådhusplassen eller Walter@helseutvalget.no .
Utviklingshuset, Brynjulf Bulls plass 2, Rådhusplassen

SLM Oslo: åpen ettermiddagskafé
Er du nysgjerrig på hva som skjer på SLM Oslo? SLM åpner dørene og arrangerer ettermiddagskafé for interesserte lærhomser og fetisjister av alle kjønn. Stikk innom, titt på lokalene eller slå av en prat med SLM-gutta.
Rådhusgata 28, inngang Nedre Slottsgate

Bear Pub
Den Norske Bamseklubben inviterer til Bear Pub på Den Røde Mølle kl 21.
Brugata 9 (Lilletorget)

Kvinnekvelden
På John Dee kl. 22:00 – 23:30: Konger for en kveld, B-ichboiz Boiband og Noen karer, etterpå er det Dj Svinsesvanse som fyrer av heftig popmusikk og rufserock fra nå og da..

På Rockefeller er Queenofshit og Kjerstifah kveldens djs i tillegg til to opptredener vi har store forventninger til:
Kl. 00:00 – 00:30: Norsk-engelske Lucy Swann har lenge regjert landets musikkundergrunn med kompleks, spennende og flørtende musikk. Da hun 1. mars slapp debutalbumet «La Petite Mort» tok hun steget opp en divisjon, og Swann beskrives av flere anmeldere som en av landets kommende popstjerner.

Kl. 01:00 – 01:30: Elektra slapp singelen «I Don’t Do Boys» i vinter, og musikkvideoen til låten har fått stor oppmerksomhet på skeive blogger og websider verden over. Hovedgrunnen til det er nok at den oser av lesbisk sex appeal. Her får vi se rocka damer som tar det de vil ha!

Les mer om artistene på lesbiskonscreen.com

Billetter kan kjøpes i Pride park før kl. 20:00, i døra eller på billettservice.no
Det blir egen inngang for dem med forhåndskjøpte billetter.
Torggata 16, inngang Marieboes gate

Fire Club Pride Party
Fire Club feirer Skeive dager med det legendariske klubbkonseptet Iconoclastic. Klubben er som kjent et av byens mest seigliva klubbkonsepter med et deilig genderbending publikum. Tidløs homoerotisk electro, techno og house blir servert av Deadswan og Chris Lynch som sammen har holdt det gående i ti år under Iconoclastic-navnet. Slagordet deres er som alltid: non stop ecstatic dancing!
Kl 22, åpen uteservering til kl 03. Kr 100/150, aldersgrense 20 år. Gjester med billett fra Circus Fagott på Chat Noir kommer inn for kr 100 hele natta.
Club Latter, Aker Brygge

Oslo Leather Pride
SLM åpner dørene for lærhomser av alle slag. dj Luis Molinari spiller i baren. Kleskode fetisj: lær, chaps, harness, jeans/boots, underwear, gummi, militær o.l.Påmelding: Send SMS med navn og dato til 41 444 666, eller epost til paamelding@slm-oslo.no . Aldersgrense18 år, kr 60/120/halv pris før kl. 23.
Rådhusgata 28, inngang Nedre Slottsgate