Keeperen ble stoppscorer

Publisert

Før helgas kamp hadde Driv og Raballder II like mange poeng. Laget som vant kampen ville derfor klatre på tabellen. Dessverre ble det ikke Raballder. I sin avskjedskamp for Raballder viste Kent Jøran seg som den all round håndballspilleren og fighteren han er. Han scoret 12 mål alene. Slik ble han toppscorer selv om han stod nesten halve kampen i mål, skriver Raballder i en pressemelding. Denne kampen startet så tidlig at ikke alle spillerne klarte å stille til start. Enkelte spillere fikk derfor gleden av å spille på litt uvante posisjoner, og Driv gikk til pause med ledelsen 19 – 15. Raballder hadde imidlertid bestemt seg for at dette kunne hentes inn igjen, og da det stod fem minutter igjen, var Raballder igjen bare 2 mål bak, og gutta så at dette kunne gå vegen. Driv-spillerne ble tydelig stressa av det offensive forsvaret, og flere ganger hadde Raballder-spillerne muligheten til å komme a jour. Dessverre kokte det nok litt i enkelte Raballder-hoder også, for plutselig var det mye vanskeligere å få ballen bak Driv-keeperen. I siste sekund kom kampens store spiller, Kent Jøran til avslutning igjen, men dessverre tok keeperen til Driv dette skuddet. Dermed endte kampen 33 – 34, til Raballder-guttas store fortvilelse. 33 mål framover er godkjent, men å slippe inn 34 bakover betyr nok at kvelden blir viet til styrke- og forsvarstrening