G Club avslutter året og sørger for en pangstart på 2015 med stor nyttårsfest på Diplomaten i Oslo.

G Club åpnet dørene i september 2011 og ble umiddelbart en suksess. Åpningsfesten på Latter samlet det som kunne krype og gå av twinks og andre skeivinger. Siden den gang har G Club arrangert fest omtrent hver måned på forskjellige arenaer, samt festet sammen med Fire Club, egne G Kids og G Girls fester.

Primus motor, Fredrik Havstein, inviterer nå til nyttårsfest på Diplomaten ved Rådhuset. Blikk møtte Havstein for et lite tilbakeblikk.
– 2014 var året G Club hadde litt pause, men til tross for det hadde vi vår største fest så langt på Vulkan Arena i februar som var en kjempesuksess, sier han til Blikk Nett.

2014 var også året da G Club tok turen over til vestkanten med fester på Rasputin og Baruque.
– Men det er på mindre og mer folkelige lokaler G Club hører hjemme. Derfor er det hyggelig at vi får låne vårt gamle lokale ved Fritjof Nansens plass for en siste fest i 2014, forteller Havstein og legger til at nyttårsfesten på mange måter er en «one night only» der nesten alt er som i gamle dager.

– Vi byr på G Clubs kjente djs Superfredrik og Remii, samme stab og bartendere. Samtidig blir festen starten på en ny sesong med G Club og vi kan love hyppigere fester i mindre lokaler.

Havstein er positiv til klubblivet i hovedstaden for tiden.
– Det skjer mye bra og gøy i Oslo om dagen. Og den utviklingen skal vi være med på med G Clubs vante miks av house, hits, konfetti, såpebobler og rosa gutter i andre etasje. I baren blir det som vanlig mingel, pop og schlagers.

G Club på Diplomaten, onsdag 31. desember. Kl 23, kr 100, aldersgrense 20 år. Fridtjof Nansens plass 8.

Mer info: G Club New Years Party