Stillingsannonse

Publisert

Blikk jakter på en inspirerende redaksjonsleder. Blikk er Norges eneste magasin for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (lhbt). Magasinet har elleve utgivelser i året. I tillegg har Blikk Nett daglige nyhetsoppdateringer. Blikk er parti- og organisasjonsuavhengig og redigeres etter Redaktørplakaten.

ANSVARLIG REDAKTØR

Blikk jakter på en inspirerende redaksjonsleder. Vi ønsker en skrivende redaktør som kan utvikle magasinet og lede og motivere redaksjonen. Vi ser etter en synlig, tydelig og engasjert person som har lyst til å være med på å prege den offentlige debatten. Blikks nye ansvarlige redaktør bør ha kunnskap om og erfaring med digital journalistikk og sosiale medier. Ansvarlig redaktør skal samarbeide med Blikks daglige leder om administrative og økonomiske veivalg. Redaktøren vil få stor grad av frihet til å forme utviklingen av Blikk.

Nøkkelkvalifikasjoner:

Bred journalistisk erfaringErfaring fra redaksjonell ledelseLhbt-politisk engasjement Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling i landets eneste lhbt-magasin. Redaksjonen har lokaler ved Youngstorget i Oslo. Tiltredelse 1. Mars 2015. Lønn etter avtale. Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Tron Hirsti: 958 77 902 eller Lillian Jensen 982 80 070. Søknad med CV sendes på epost til daglig leder Nina Ansteinsson innen 1. oktober: [email protected]