– Vi har nå utvidet programmet. Neste år arrangeres Skeive ski for tredje gang, og nå vet vi enda mer om hva deltagerne våre setter pris på. I dette programmet har vi tatt hensyn til mange ulike grupper, sier styreleder Trond Alexander Tune.

Skeive Ski med det offisielle navnet Scandinavian Ski Pride 2012, er landets eneste skifestival for homser, lesber, venner, familie og fans. Den arrangeres fra torsdag 12. til søndag 15. april.

Årets festival har så langt i festivalens historie deltakerrekord med 280 påmeldte. De kom fra alle de største byene i landet, men også gjester fra Tyskland, Nederland, USA, England og Malyasia hadde tatt turen til Hemsedal. Førstkommende torsdag arrangerer festivalen lanseringsfest på So i Oslo. Da røper de planene for neste års festival.

– Flere av de som står bak Skeive ski, vil være til stede for å fortelle om hva som skal skje i Hemsedal i april neste år. Denne gangen kommer vi til å arrangere noe helt eget for jentene under Skeive ski, og håper på å få med oss enda flere damer til skibakkene, sier Tune.

Hva som er nytt og annerledes på programmet denne gangen, avsløres på sleppfesten torsdag 24. november. Dette skjer klokka 19. 30 på So i Arbeidergata 2 i Oslo. Klokka 20. 00 blir det som vanlig torsdagsquiz. Denne gangen er Skeive ski tema og vinnerne kan stikke av med et gratis festivalopphold. Torsdag 24. november åpner også Skeive ski nettsidene sine, og fra denne dagen er det mulig å booke plass til Skeive ski 2012.