Tidligere LLH-leder og SV-politiker, Gro Lindstad, har permisjon fra jobben for å jobbe i New York. I sommer har hun opplevd Melissa Etheridge og Pride i The Big Apple, men akkurat nå svetter hun seg gjennom en konferanse om hiv i Mexico City. Navn:
Gro Lindstad

Alder:
48

Gjør til daglig:
Government Relations Manager i UNIFEM i New York.


Akkurat nå befinner jeg meg:
I Mexico City på Internasjonal hiv­/aids konferanse.

– Hvor skeiv er sommeren din?

 – Det er en god blanding av skeivt og mye annet her jeg er nå. I tillegg er jeg så heldig å være på konferansen sammen med min elskede, så det er det aller beste. Ellers hadde jeg fantastiske opplevelser i New York under Pride i slutten av juni og konsert med Melissa Etheridge i Madison Square Garden i juli.

– Ditt sommerparadis?

 – Et sted hvor det er mulighet for sol, sjø og bading. Kan godt være Oslo i fint vær.

– Beste sommerlåt?

 – Akkurat nå er det nok «I kissed a Girl» med Kate Perry.

– Hvem ville du helst hatt med deg på den øde sommerøya?
–
Min elskede gjennom 15 år, Bente. Da er jeg veldig lykkelig!

– Hva er du minst opptatt av om sommeren?
–
Mange lag med klær. New York om sommeren er skikkelig het og fuktig.

– Favoritt fritidssyssel om sommeren?
–
Mulighet til å bade, samt mulighet til å komme hjem til Oslo og treffe familie og gode venner.

– Hva bader du i?
–
Helst i saltvann.

– Klarer du å virkelig slappe av i ferien?
–
Prøver så godt jeg kan. Det har blitt lite ferie til nå i sommer.

– Hvor homopolitisk føler du deg om sommeren?
–
Like homopolitisk som jeg er hver dag. Det var fantastisk å være hjemme i Oslo 11.juni å følge debatten om ekteskapsloven i Odelstinget ettersom jeg har hatt et intenst forhold til den fra første bokstav ble skrevet i februar 2004. Nå må vi fortsette videre med alt som gjenstår.