Svett på nett

Publisert

Lisa & Lisa fikk Paris til å danse før de dro hjem til Oslo og Oslo Pride for flere spillejobber. Men nå er det sommerferie!

Navn:

Lisa B og Lisa R

Alder:

Ingen hindring

Gjør:

A4 liv i uka – partypiker og djs i helgen.

Hva skal dere gjøre i sommer?

Lisa R skal råtne på et varmt kontor i Oslo Sentrum og kun fokusere på jobb, jobb og atter jobb. Lisa B skal på ferie i 5 uker i strekk, München, Ibiza, NYC og gud vet ikke hvor. Det er forskjell på folk.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DERE gjør om sommeren?

At vi begge alltid tar av oss parykken hvis vi skal nattbade. Ellers er jo begge to glad i å stelle med blomstene vi har på hver vår fine balkong, samt at vi bruker de fleste nettene vi ikke er ute å farter på å ligge å se på stjernene i en eller annen park i Oslo. Vi er ikke så slemme som vi ser ut.

Hvor går dere helst ut i sommer, og hvorfor?

Et sted som godtar 2 stykk høyreiste damer. I tillegg bør musikken være bra. Vi har ingen favorittsteder, men det er jo en del hyggelig barer som har poppet opp i det siste. Så hvis du har lyst til å henge ut med oss er det bare å kikke etter oss et sted i Torggata.

Hvem kunne dere tenke dere å trylle skeiv?

Iran og Uganda! Enkeltpersoner som fortjener litt homostøv er Putin Og Aksel Lund Svindal, rett og slett fordi han er så heit.

Sommerdings dere ikke kan leve uten?

Et veldig kjedelig svar: Men vi er begge sykelig opptatt av mobilen vår og solkrem

Favoritt app på mobilen i sommer?

Ruter-appen. Her kan vi enkelt kjøpe billett, komme oss rundt om i byen og ut til øyene. Det skal sies at vi heller tar 37 bussen hjem etter en spillejobb, enn taxi. Også Snapchat, da.

Hit drar vi aldri tilbake?

Hokksund

Hit drar vi gjerne igjen?

Paris og Fête de la Musique, som er byens Musikkfest. Vi varmet opp for dj Brighteyes og dj Nefertiti. Mon dieu, for en natt. Lisa R ble matforgiftet og kastet opp både før og etter spillingen. Men The show must go on og vi spilte for en fullsatt gate og alle danset, fra hipstergutter til japanske turister.

Hvis dere får utenlandske gjester, hva vil dere vise frem av Norge?

Alt det vakre Oslo har å by på: Øyene i fjorden, Torggata, Barcode, Sagene, Botanisk Hage og Munch-museet på Tøyen, Emanuel Vigeland-mausoleet… Og de lekre bena til Lisa R.

Hva vil dere ikke vise frem?

Oslo bussterminal

Hvilken lhbtq-person ville dere latt planlegge ferien deres og hvorfor?

Vi ville nok ikke overlatt planleggingen til en enkelt person da vi er to kravstore dundrer. Men en kvartett med Anna Gilpin i førersetet med Luca Dalen Espeseth, Isah i Skeiv Verden og John Waters som co-piloter tror vi at ferien hadde blitt en for minnebøkene.

Hva leser dere i sommer?

John Waters «Carsick» og Edouard Louis «Farvel til Eddy Bellegueule»

Favorittsommerlåt?

Dusty Springfield «Spooky»