Tar natta tilbake

«Knus det som knuser oss - hjemme og på gata!»

Publisert

Aktivister fra Skeiv Verden Oslo og Akershus og Motmakt tar Oslonatta tilbake lørdag 21. april.

Ta Natta Tilbake 2018 er en demonstrasjon arrangert av anarkafeministiske aktivister fra ulike organisasjoner, som Motmakt Oslo og Skeiv Verden Oslo & Akershus.

Ta Natta Tilbake er for alle som erfarer å være utsatt for vold, trakassering og hat ut i fra utseende, kjønn, orientering, seksualitet, funksjonsevne eller rasifisering på gata. Nå skal det offentlige rom tas tilbake.

Demonstrasjonen starter kl. 19 ved parkeringsplassen utenfor Kulturkirken Jakob i Hausmanns gate 14. Toget går en rute rundt på Grünerløkka i Oslo og det blir appeller og musikk fra djs. Målet er å lage en politisk gatefest som demonstrerer alles rett til å bruke det offentlige rom uten å bli trakassert og hetset.

Knus det som knuser oss - hjemme og på gata!

Etter demonstrasjonen er det etterfest for alle interseksjonelle feminister på Deichman Grunerløkka. Flere djs stikker innom i løpet av kvelden for å servere rytmer og bass. Det er også servering. Dørene åpner kl. 21. Det koster 50 kroner i døra, men du kan også gi etter evne. Deichman Grünerløkka, Schous plass 10.

Info: Ta Natta Tilbake 2018