Etter fjorårets fulltreffer er det igjen klart for en ny sommerfest fra samarbeid mellom de to skeive klubbekonseptene FIRE og Indieseksuell.


 – Sommerfesten vi gjorde sammen i fjor var en kjempesuksess, så vi bestemte oss med én gang for at vi måtte gjøre det igjen i år, sier Øyvind Rones.

 

Rones driver det skeive klubbkonseptet Indieseksuell sammen med Kjetil Sandlund.

– Det skeive utetilbudet har en tendens til å bli veldig mye av det samme og veldig klisjépreget, men med disse kveldene vi arrangerer, føler vi at vi har noe nytt å by på.

Kveldens live-opptreden står elektropop-trioen F.A.C.E fra Tromsø for. Bandet har opparbeidet seg et heftig live-rykte etter solide spillejobber på Oslo Fashion Week, Insomnia Festival (Tromsø), NuMusic (Stavanger), Riddu Riddu-festivalen (Kåfjord), Puls Awards (Tromsø), By:Larm (Oslo) og Tromsø Sound City.

– Vi har vært gira på å få F.A.C.E. til å gjøre konsert ganske lenge, så det er ekstra stas at vi endelig har fått det til å passe. Og at DJ Strangefruit fortsetter å spille ut i natten, er aldri feil.

F.A.C.E har hatt en liten pause, men er nå tilbake, og vil ha premiere på sin nye singel «Million lights» i kveld.

Initiativtakerne bak FIRE og Indieseksuell går langt I å garantere en knallkveld, og lokker oss alle med en overraskelse eller to.

Fire vs. Indiseksuell på Blå i kveld. Dørene åpner klokka 20.00.