Med en profil på prostitusjonsnettstedet RentBoy håper Scissor Sisters å selge mange eksemplarer av plata «Night Works».

Scissor Sisters gjorde nylig suksess på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen. De hadde publikum i sin hule hånd fra de startet med låter fra det nye albumet «Night Works» til de forlot scenen med «Don’t Feel Like Dancing». Søstrene returnerer til Norge og festivalen Oslo Live Festival 15. juli på Kontraskjæret.

I mellomtiden bruker bandet tiden på å promotere den nye plata, og vokalist Jake Shears har tatt i bruk en frekk form for viral markedsføring.

Nylig dukket det opp en profil på nettstedet RentBoy med erotiske bilder av Jake Shears. Fotografen er Scissor Sisters egen Babydaddy og alt er et ledd i markedsføringen av albumet «Night Works».

I profilteksten sto det fredag 18. juni at hjembyen var Oslo. Men i og med at bandet er på promoteringsturne er det en ny by hver dag. Det opplyses også om at Jake Shears har talent som go go-danser og stripper.

Når det gjelder honorar er ikke Shears av de dyreste. Han tar ikke mer enn drøye hundre kroner for et oppdrag – et beløp som tilsvarer prisen på albumet «Night Works» på iTunes.

Jake Shears kan også friste med at han har tonnevis med energi og at han vil få deg til å svette natta lang.

Scissor Sisters legger snart ut på verdensturne og i den forbindelse har bandet trykket opp falske sedler med teksten «Make Some Cash, Fuck The Rich». Holder du seddelen opp mot lyset blir en hemmelig nettadresse avslørt, en adresse som tar deg videre til Jake Shears sin frekke RentBoy-profil.

Se selv:
scissorsisters.com/xxx