Vinn billetter til Silvana Imam

Publisert

Silvana Imam besøker Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Hamar denne måneden. Du kan vinne billetter til konserten på Rockefeller tirsdag 5. april. Silvana Imam har opplevd et prisdryss i løpet av en kort karriere. I 2015 ble hun kåret til Årets homo av det svenske magasinet QX. Samme år vant hun Guldmicken for Beste artist under P3 Guld-gallaen. I høst ble hun også hedret med prisen Årets Tekstforfatter av Musikförläggarnas förening.– Svensk har ikke vært og er ikke mitt språk. Det er ikke språket vi snakket hjemme, så å få en svensk tekstforfatterpris betyr veldig mye for meg, sier Silvana Imam i en pressemelding. – Jeg valgte rap som min kunstform fordi den har en hevnlysten attitude. Det er som en boksekamp og det passer meg veldig bra. Jeg har blitt urettferdig behandlet og jeg har et behov for å uttrykke meg og å slå tilbake, sier Imam.– Og her er jeg helt naken. Det finnes ikke filter og dere må høre på meg. I februar ble Imam kåret til Årets artist under den årlige Grammis-utdelingen i Stockholm. Prisen ble delt ut av Eva Dahlgren, som lik Imam er åpen lesbisk artist. Imam avsluttet takketalen på svensk: «Jag är naturkraft» og uttalte til SVT etter prisutdelingen at prisen Årets artist oppleves som en bonus,– Men ikke det som driver meg i det hele tatt. Jeg hadde vært like glad om jeg ikke vant. Helt ærlig. Hver gang jeg slipper ny musikk, så kommer det fra hjertet. Det spiller ingen rolle om noen synes det er bra. Så lenge jeg rører mennesker har jeg vunnet.

Unge Ferrari

Første smakebit på nytt materiale fikk publikum under Stockholm Fashion Week i februar hvor Silvana Imam fremførte låta «I•M•A•M Pt. 2». Norge er med på laget på låta «I•M•A•M Pt. 2» med artisten Unge Ferrari fra Hamar. Unge Ferrari er et relativt nytt stjerneskudd som i 2015 leverte det P3 hevdet var årets «babymaking-låt», «Hvis du vil», sammen med Tomine Harket. Unge Ferrari sammenlignes av enkelte med Young Thug, rapperen fra Atlanta, Georgia, USA, med hang til designerklær og en androgyn fremtoning. Om Unge Ferrari dukker opp på scenen når Silvana Imam turnerer i Norge gjenstår å se. Når Storm-turneen inntar Hamar bør det være lov å håpe at byens nye stjerneskudd dukker opp i alle fall.

Konkurranse

Nylig kom nyheten om at Silvana Imam opptrer under Oslo Pride. Fredag 24. juni spiller hun i Pride Park. Før den tid kan du oppleve Silvana Imam på Rockefeller i Oslo tirsdag 5. april, på Folken i Stavanger onsdag 6. april, på Kvarteret i Bergen torsdag 7. april, på Blæst i Trondheim fredag 8. april og Kulturhuset i Hamar lørdag 9. april. Du kan vinne billett til deg og en venn på konserten på Rockefeller tirsdag 5. april. Svar på spørsmålet og mail navn og telefonnummer til [email protected] innen mandag 4. april. Spørsmål: Hva er tittelen på albumet til Silvana Imam?