Pride

Ash Olsen til Arendal på skeiva

I dag åpner Arendal på skeiva, og stjerneskuddet Ash Olsen spiller konsert når Prideparaden går i mål ved Kanalplassen lørdag ettermiddag.

Ash Olsen regnes som en av våre mest lovende unge artister. Hun rapper om damer og sex. Lørdag skal hun holde livekonsert på Arendal på skeiva.
Ash Olsen regnes som en av våre mest lovende unge artister. Hun rapper om damer og sex. Lørdag skal hun holde livekonsert på Arendal på skeiva.
Publisert Sist oppdatert

Det er tredje gang Arendal arrangerer Pride, og festivalen åpner i dag med sceneforestillingen TIL GUTTA. På torsdag åpner kunstutstillingen OUT, før en politisk debatt får fokus fredag.

Da skal lokale politikere svare på hva deres parti gjør for at Arendal skal være en by der skeive kan føle seg trygge.

Arendal på skeiva arrangerer også en konferanse for å belyse hvordan de største arbeidsplassene i lokalmiljøet jobber for å fremme likestilling og motvirke diskriminering.

Denne konferansen arrangeres i samarbeid med LO Agder, og holdes fredag ettermiddag med påfølgende panelsamtale.

På den litt lettere siden blir fredagskvelden ellers viet Dragbingo med Salty.

Lørdag er det tid for feiring. Prideparaden starter ved Munkhaugen kl. 14 og blir etterfulgt av et paradeshow med diverse appeller, før Ash Olsen spiller konsert på Kanalplassen.

Kvelden vies naturlig nok Arendal på skeivas avsluttningsfest. Det blir anført av legendariske Fiffi von Tassel og har Frk. Skaaia i dj-båsen når festen drar i gang på Arendal Kulturhus klokka 19.

For fullt program: arendalpaskeiva.no

Powered by Labrador CMS