Scenekunst

Brødre som ikke er brødre

Skjenkestopp eller ikke, gjengen bak drag-konseptet Bois Night kjører på med to forestillinger lørdag 15. januar på SALT i Oslo. Kvelden er den første i rekken av månedlige show som skal foregå utover senvinteren og våren, plassert under paraplyen til Open Drag Stage.

Etter avlysninger opp mot jul er Open Drag Scene igjen åpen. Lørdag får konseptet Bois Night vise publikum hvor maskulin drag befinner seg for tiden. Showet ledes av Elektra Puzzz (Katinka Stensgaard), her avbildet under Open Drag Stage i fjor sommer.

.

Konseptet «Bois night» er et hjernebarn av Katinka Stensgaard aka Elektra Puzzz. Dessverre måtte forestillingene som var planlagt oppunder jul avlyses, men nå er Puzzz og de andre artistene klare til å ta imot publikum.

Foruten å holde workshops og selv opptre, har Katinka Stensgaard fordypet seg akademisk i emnet drag og maskulinitet. Men det blir langt fra boktørre teorier som står på menyen når dragkongene entrer scenen under Puzzz` myndige ledelse.

Artistene skal servere høyst forskjellige varianter av maskuline draguttrykk, og lover en forrykende aften med høy show-faktor. Sexy, underholdene, ekkelt, bisart og digg er ordene arrangøren selv bruker om hva publikum kan forvente seg.

Lørdag kjøres det to show på rappen, der forestillingen kl.21 er utsolgt, mens etternølere kan skaffe seg billetter til det første showet som starter kl.18.00.

Skulle man ha lyst på mer etter å ha blitt røsket opp av vinterdvalen, inviteres publikum til å bli igjen for å feste videre på Bois nights etterparty. Det foregår på Bazaar, det store teltet som befinner seg i hjertet av SALT-området. Hit kreves ingen billett, men som for alt annet i disse tider gjelder det å være tidlig ute med tanke på eventuelt fortsatte restriksjoner.

.

Powered by Labrador CMS