Albumet «Blitz 191119», signert Frvldz, bedre kjent som Ingrid Frivold, slippes på Olivias Rekorder 31. mars, på Transsynlighetsdagen.
Albumet «Blitz 191119», signert Frvldz, bedre kjent som Ingrid Frivold, slippes på Olivias Rekorder 31. mars, på Transsynlighetsdagen.

Dans med Frvldz

Frvldz slipper albumet «Blitz 191119» på Transsynlighetsdagen 31. mars.

Publisert

Ingrid Frivold spiller trompet blant annet i Frank Znort Quartet som hun har vært med i siden 2004, og i Beglomeg som vant Spellemannprisen 2015 i klassen rock.

Legg til oppdrag for blant annet Beachheads, Frøkedal & Familien, Akbar, Mariann Rosa, Fela og Kildaphew, og du ser konturen av en aktiv og synlig musiker. Nå opererer Frivold også under artistnavnet Frvldz.

Frvldz slipper i dag albumet «Blitz 191119» på Olivias Rekorder.

– Tittelen på albumet mitt, «Blitz 191119», peker tilbake til opptaksdatoen 19. november 2019. Opptakene ble gjort for radiOrakel sitt musikkprogram «Danza Bastant» som legger vekt på elektronisk dansemusikk, og jeg ble så fornøyd med opptaket at jeg syntes det fortjente å bli gitt ut, forteller Frivold til Blikk.

Hun har valgt å slippe debutalbumet på Transsynlighetsdagen 31. mars.

– Den preges også i år av pandemien, og da gjelder det å finne alternative måter å få budskapet ut på. Mitt budskap er at transpersoner har en rekke andre kvaliteter enn at de kun er transpersoner, sier Frivold som har vært synlig lenge på scener rundt omkring i Oslo.

– Men da har det handlet om at jeg har et talent. Ikke om at jeg er trans. Jeg ville ikke være transpersonen som også er musiker. Jeg ville ha musikerstatusen på plass først.

Med debutalbumet under armen skulle Frivold gjerne ha inntatt alle landets konsertscener for å dele musikken sin med folket. Men når det blir vet ingen.

– Jeg har samtaler gående med flere spillesteder, men det er vanskelig å fastsette datoer når situasjonen er som den er. Hittil i år har jeg hatt flere strømmekonserter, og søker du opp Blitz Tv og Sysselmann & Frvldz på Facebook, kan du se en av dem der.

Powered by Labrador CMS