Meninger

– FRI ønsker dialog med alle som har samme mål som oss

Marianne Gulli svarer på Helge Ytterøy L’orange svar til Gullis tidligere tilsvar med å invitere ham på kaffe i FRI Oslo og Vikens lokaler.

Marianne Gulli
Publisert Sist oppdatert

 

Dette er et innlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å sende et innlegg, kan du sende det hit.

Tidligere innlegg i denne debatten er, i publisert rekkefølge: – Vi kan ikke utelate kilder til homofobi, tilsvaret – Å peke på unge med innvandrerbakgrunn er upresist og stigmatiserende og svar på tilsvar: – Ønsker FRI dialog om realitetene?

Ja, FRI ønsker dialog med alle som jobber med samme mål som oss, akkurat som jeg avsluttet forrige innlegg med å si.

Helge er velkommen hit på en kaffe. 

Så skal vi gjerne diskutere FAFO-rapport, og annen forskning på rasisme og utenforskap, tiltak foreslått i ekstremismekommisjonens rapport, ulike bakenforliggende årsaker til hat mot skeive og andre minoriteter, enten vi er religiøse eller ei, på hvilken måte man best kan nå personer og miljøer der negative holdninger har sterkere grobunn uten å bidra til mer utenforskap, forebygging av vold og hat og om hva forskjells-Norge gjør med folk. 

Og kanskje også om hvor nyttig det er å gjøre FRI til fienden når målet er å forebygge hat.

For øvrig tror jeg Helge vet godt hva jeg sikter til med tanke på min tynnslitte tillit til enkelte medier og ødelegging av ordskiftet. 

Effekten av det ødelagte ordskifte tror jeg de fleste blant oss skeive (og mange andre minoriteter) er såre bevisst, og føler på nesten daglig.

Powered by Labrador CMS